Sügisene treeninglaager Belekis Gloria Sports Arenas 2022!

Meie klubi parimad ujujad on juba viis viimast hooaega saanud harjutada tipptasemel treeningbaasis Belekis, Antalyas– ent tõsi, covid mängis ka meie ujujatele vingerpussi, kui tuli üks laager 2020 aastal vahele jätta. Treener Tõnu kinnitab enda päris pikast treenerikogemusest, et Gloria Sports Arena on maailmaklass seda sõna otsese mõttes: korralikud ujulad 25m ja 50m väliujula ning lisaks veel 50m siseujula; täiuslikud jõusaalid, mängusaalid ning saunad ja muud taastumisvõimalused. Pole siis ka ime, et kogu maailma tipud pidevalt neid võimalusi kasutavad, kaasa arvatud meie.

Meie klubist oli 22. oktoobrist kuni 1. novembrini toimunud laagis kohal 9 ujujat- Maarja Katherina ja Mikk Kuusalust, Karita, Karolina ja Robin Jüri osakonnast ning Karl, Kai Robert, Nikita ja Henri Keilast. Kirke pidi kahjuks laagrist terviseprobleemide tõttu loobuma laagri eelõhtul. Ujujaid juhendasid duo maestro Tõnu ja Toni.

Kõik 16 kahetunnist veetreeningut pikal rajal ning lisaks 11 ÜKE treeningut, nagu treeningplaanis oli ette nähtud, said ka koos läbi tehtud. Lisaks sai käidud veel kahel pealelõunal Vahemere soolases vees päikselist ilma nauditud. Merevesi oli Türgis 23-24°C, ilmad olid terve laagri vältel päikesepaistelised: 8 päeva jooksul polnud näha ühtegi väiksematki pilve ja õhu temperatuur ulatus pidevalt 30°C alla.
Tore oli 7:00 alata igahommikusi treeninguid, kui grupis on sinu kõrval meie olümpiaujuja Eneli Jefimova ning teised Kalevi Ujumiskooli ja Briis klubi tipud. Ülihea toit ja taastumisvõimalused olid laagri õnnestumisele suureks abiks ning kirsina tordil ka igapäevased vette hüppamised kuni 10 kõrgusest tornist– kõik said sellega hakkama.

Järgmiseks hooajaks on samasugune laager juba broneeritud ning tasub plaane teha selles osalemiseks.